Almás telefon javítása esetén se mondj le a kedvező árról és a rövid határidőről

Az iPhone-ok státuszszimbólumot jelentenek, divatosak, így képtelenség bárkit is meggyőzni arról, hogy mondjon le ilyen márkájú okoseszközéről a tetemes szervizelési költségek és hosszú határidők miatt.


Nem is ez cikkünk témája, hiszen mindenki szabadon, saját preferenciái mentén dönt az általa használt eszközökről. Azonban jó, ha már a telefon megvásárlása előtt tisztában vagy néhány dologgal az esetleges szervizelést illetően, hiszen ekkor nem érhet kellemetlen meglepetés a későbbiekben. Mire figyelj, ha egy iPhone boldog tulajdonosa vagy, vagy leszel? Mutatjuk!


Megbízhatóság, profi háttértámogatás


A hivatalos márkaszervizek mellett márkafüggetlen javítóbázisokba is viheted iPhone-odat, mint amilyen a nagy tapasztalattal, képzett kollégákkal, két budapesti üzlettel is rendelkező GSM Pont szerviz, ahol garanciát kapsz a javításokra.


Gyári Apple alkatrészeket nem kapsz a piacon, azokat csak a hivatalos márkaszervizeknek biztosít a gyártó, ezért ha sérülés vagy egyéb probléma miatt szervizbe kényszerül az okostelefonod, csak ezekben számíthatsz eredeti alkatrészekre. Illetve abban az esetben van esélyed eredeti alkatrészre cseréltetni márkafüggetlen szervizben a károsodott tartozékot, ha az bontott készülékből származik.


A hivatalos iPhone szervizek árai jóval magasabbak a márkafüggetlen javítóműhelyek árainál, és a javítási idő is jóval hosszabb lehet, ugyanis hivatalosan külföldi javítóbázisra kerülnek a sérült telefonok, amely az oda-vissza szállítás miatt legalább 2 hetes szervizidőt jelent.


iPhone javítás márkafüggetlen szervizekben


Amennyiben garanciális időn belül vagy, és a sérülés jellege is garanciális javításba tartozik, nem kell aggódnod. Ha azonban túl vagy már azon, és komoly javítási költségre számíthatsz, vagy nincs időd kivárni a hosszú szervizelési időt, beadhatod mobilodat egy iPhone javításra szakosodott márkafüggetlen szervizbe is.


Persze mielőtt erre adod a fejed, jó, ha tájékozódsz a piacon, és olyan szerviznek szavazol bizalmat, amelyik rászolgált már mások bizalmára.


Garanciális javításokat mindenképp hivatalos szervizben végeztess, mert csak ez esetben marad meg a jótállás a cserélt alkatrészre. Egyéb esetben valószínűleg nem éri majd meg a márkaszervizt választanod, hiszen egy alkatrészcsere akár egy új telefon árába is kerülhet.


Szakszerű és gyors segítséget nyújtanak a márkafüggetlen javítóműhelyek, amelyek kellő tapasztalattal rendelkeznek, és sokszor egy-egy márkára szakosodnak. Javítás előtt ingyenes bevizsgálást, állapotfelmérést biztosítanak, hogy a konkrét hibák és javítási költségek ismeretében dönthesd el, rájuk bízod-e a munkát.


Egyes esetekben, amikor nincs lehetőség gyors javításra a probléma jellege, az alkatrész beszerzési idejének hosszúsága miatt, cserekészülékre is jogosult lehetsz, így nem kell nélkülöznöd mindennapjaid legfőbb társát.


Bizonyos márkafüggetlen szervizek profizmussal, kiterjedt partnerhálózattal, fogyasztóbarát árakkal várnak.

Irány a webshop!