A törött telefonkijelző nem játék, javítását bízd szakemberre!

A törött telefonkijelző nem játék, javítását bízd szakemberre!

Talán nincs olyan telefont használó ember, akinek egyszer életében ne csúszott volna ki a mobilja a kezéből, még ha gondos, elővigyázatos is, hiszen elég egy rossz mozdulat és megtörténik a baj.

A kommunikáción felül minden másra is használt okostelefonok kijelzője a felhasználói élmény növelése céljából egyre nagyobb, ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb az a felület, amely könnyen sérülhet. Szerencsés esetben néhány karcolással megússza a készülék, de rosszabb esetben - például ha betonfelületen képernyővel lefelé landol - ripityára is törhet a kijelző. Mit tegyél, ha összetört a kijelző? Mutatjuk a lehetőségeket!

Védd magad!

A nagyobb méretű, ultravékony okostelefonok nemcsak sérülékenyek, de sokba is kerülnek, ahogy a javításuk is, így érdemes a megelőzésre helyezni a hangsúlyt. Persze ha mégis a legrosszabb verzió következik be, van segítség, keresd fel a GSM Pont szervizeit Pesten vagy Budán! Képzett csapat várja, hogy segíthessen a legtöbb típusú készülék kisebb vagy nagyobb bajain, munkájukra 180 nap garanciát adnak.

Annak érdekében, hogy elmondhasd, mindent megtettél a telefonodért, célszerű már megvásárláskor, az első használatbavétel előtt védelemmel ellátni. Egy, a készülékre méretezett, nagy keménységű, karc- és ütésálló kijelzővédő üvegfóliával, és lehetőleg a készülékháznak és az éleknek védelmet nyújtó tokkal gondoskodj róla.

Mit tehetsz, ha összetört a kijelző?

Ne várd meg, hogy megsérüljön a telefonod, előzd meg a bajt! Amennyiben megfelelő kijelzővédő fólia védte a képernyőt, nagy valószínűséggel nem esett baja, csupán a fólia tört össze pókhálósan, így csak annak a cseréjére lesz szükség, de azért jó, ha megmutatod egy szakembernek, biztos, ami biztos.

Ha be sem kapcsol a készülék, a kijelzőn a pixelek egy része halott, illetve a kijelzőn jól látható repedések jelentek meg, irány a szerviz! A repedéseken keresztül bejuthat a por és egyéb szennyeződések, a nedvesség, így mielőbbi javításra van szükség.

Érvényes garancia esetén a hivatalos márkaszervizt keresd meg, minden egyéb esetben gyorsabb és valószínűleg olcsóbb megoldást nyújtanak a márkafüggetlen szervizek! Nézz utána, megbízható, tapasztalattal rendelkező szervizt válassz, amellyel a korábbi ügyfelek elégedettek, és ahol az elvégzett munkákra garanciát vállalnak!

Miért nem jó megoldás a házilagos javítás?


Bár számtalan videó azt sugallja, hogy a javítást te magad is könnyedén elvégezheted otthon, ha beszerezted a megfelelő alkatrészeket, a kijelző cseréje bonyolult és kockázatos lehet. Nagyon precíz munkát igényel, és ha nem rendelkezel kellő tapasztalattal és szerszámokkal, akkor könnyen további problémákat generálhatsz.


Ezenkívül a legtöbb készülék esetében a kijelző és a telefon többi része között szoros kapcsolat van, ezért ha nem megfelelően végzed a kijelző cseréjét, az negatív hatással lehet a telefon teljesítményére és működésére. A készülék használhatósága, biztonsága érdekében szakszerűen, hiteles szervizben javíttasd az összetört kijelzőt!


Irány a webshop!