A Pécsi Jótékony Nőegylet adventi koncertje – Wolf Kati Band

Időpont
2023.12.03. 18:00 - 20:00

A Pécsi Jótékony Nőegylet 26. alkalommal tart adventi adománygyűjtő koncertet, melynek bevételével a nehéz körülmények között élő pécsi általános iskolás gyermekek iskolai étkezését biztosítja a szülők helyett.

A „...nekem nincs ebédem..." programban támogatott gyermekek száma ebben a tanévben már 160 fő.

Wolf Kati kimagasló előadója a hazai könnyűzenei életnek. Egyedi stílusa, összetéveszthetetlen hangja, kivételes szorgalma és képzettsége a legkiválóbbak közé emelik. Sokszínűségének köszönhetően számtalan produkcióban találkozhatott vele a közönség a jazztől a popon át egészen a klasszikus műfajokig. Tehetségét hazai és európai szinten egyaránt elismerik.

Zenei arculata 2022-ben jelentős átalakuláson ment keresztül. Stílusjegyei között a '80-as, '90-es évek zenei világa, hangulata, hangszerelése is visszaköszön, természetesen a mai igényeknek leginkább megfelelő módon. Saját zenekarával érkezik a Kodály Központba, ezúttal akusztikus zenei környezetben szólalnak meg a jól ismert slágerek.

A koncert közönsége jószolgálati céljukat segíti a javasolt 6000 Ft-os adomány értékű belépővel.

Jegyek kaphatók:
Hajas Szalon Pécs - Király utcai üzletet
Duna House PLAZA iroda

Szervező: A koncert a Pécsi Jótékony Nőegylet szervezésében valósul meg, a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatal támogatásával.

Irány a webshop!