A megvilágított ház távol tarthatja a betolakodókat

A családi házak külső megvilágítása kiemeli az otthont a környezetéből, egyedivé és meghitté varázsolja. Sötétedés után a fények vezetik a tekintetet, így ki lehet emelni az épület előnyeit, játékosságot vagy éppen megközelíthetetlen eleganciát lehet a segítségükkel közvetíteni. Ez csak néhány előny a sok közül, mutatjuk, miért tegyél fényt a homlokzatra.


Könnyebb közlekedés


Napnyugta után, főleg ősszel és télen, amikor hamarabb sötétedik, ráadásul csúszósabb lehet a járda vagy a feljáró a teraszra, megelőzhetőek a balesetek, ha a bejárati ajtó közelében van felhelyezve a fényforrás. A lakók számára is komfortosabb, hogy a kulcsot hamarabb megtalálják és bejutnak az ingatlanba, és a vendégeknek is biztonságosabb a közlekedés. A ViaLuce Fénystúdió homlokzatvilágításra alkalmas eszközei változatos formában, színben állnak a rendelkezésedre, így akár egy modern családi házra vagy egy vidéki stílusú otthonra is találhatsz megfelelőt.


Talajba építve


A falra szerelhető változatok mellett kaphatóak olyan típusok is, amelyeket a talajba építenek. Így lentről világítják meg az épület falát, ami szintén elképesztően látványos. Elsősorban közterületeken vagy egyes település kiemelten fontos intézményeinél találkozhatunk ilyen megvilágítással, de lakóházak esetén is egyre népszerűbb választás. Ha ilyet szeretnél, akkor mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni már a tervezés fázisában is, ugyanis a földbe rejtett világítótestek fényirányán nem, vagy csak alig lehet utólag változtatni, drasztikus módosítás esetén pedig a lámpa cseréjéhez hozzáadódik a bontási és építési költség is. Pénztárcakímélő megoldásként pedig fontos, hogy a beépített LED-es vagy LED fényforrással szerelt változatot válassz.


Fényárban úszó cégtábla


Arra is van lehetőség, hogy a homlokzaton elhelyezett cégért, feliratot vagy reklámtáblát tedd jól láthatóvá. Ideális megoldás, mert rossz látási viszonyok mellett is észrevehető, könnyen megtalálható. A lámpák szerelhetők közvetlenül a megvilágítandó terület közelébe, de annál távolabbra is. A LED fényforrásoknak köszönhetően, ha egész nap fényárban úszik a cégtábla, akkor is egy igazán költség és energiahatékony világítási módot használsz.


Hogyan segíthet a ház külső megvilágítása a betolakodók ellen?


A homlokzati lámpák nemcsak a becsületes járókelők figyelmét keltik fel. Elmondható, hogy többnyire a hagyományos ingatlanok jobban ki vannak téve a rablás veszélyének. A tolvajok legtöbb esetben azokat a házakat célozzák meg, ahová feltűnés nélkül be tudnak jutni. A falon vagy a talajba elhelyezett lámpatesteknek köszönhetően ez sokkal nehezebben kivitelezhető, hiszen a szomszédból, az utcáról azonnal feltűnik, ha illetéktelen ólálkodik az épület körül.


Tedd különlegessé, kényelmessé és biztonságossá kívülről is az otthonodat a ViaLuce Fénystúdió kültéri egységeivel.


Irány a webshop!