A jó szerszám fele munka és kétszeres teljesítmény

Egy kertben mindig történik valami. Abban biztos lehetsz, hogy a természet vagy az időjárás folyamatosan gondoskodik arról, hogy állandóan legyen elfoglaltságod. Hol sok az eső, hol kevés, hol túl meleg van, hol sokat fúj a szél. Egy szó mint száz, igencsak elkél egy-két vagy talán több jó szerszám a ház körül, hogy amikor szükséges, kellő hatékonysággal tudd elvégezni az éppen aktuális feladatokat.

Egyedi és klasszikus termékekkel

Ha olyan hasznos és egyedi kerti eszközöket keresel, mint a kacorkés, a szegélyezőkés vagy a rózsagereblye, akkor irány a JOSZERSZAM.com kerti szerszámok oldala, ahol nagyon sokféle remek eszköz közül választhatod ki a számodra szükséges darabokat. De persze az alapdarabokat, lapátokat, fejszéket, ásókat és gereblyéket és még megannyi hasznos és nélkülözhetetlen segítőt, is megtalálhatsz ott az igazán gazdag kínálatban.

Egy biztos, hogy minden itt megvásárolható termék kiváló minőségű anyagokból készül, s ez garanciát jelent a hosszú élettartamra. Ezekkel tényleg hatékonyan dolgozhatsz majd a kertben és a veteményesben is.

Praktikus megoldások

A fejszék és a különféle vágószerszámok igazán nélkülözhetetlenek ott, ahol sok a növény. Olykor nem árt rendet vágni a buja összevisszaságban. Egy machete vagy bozótvágó nagyon hasznos lehet, de a gallyazó eszközök is remek szolgálatot tehetnek.

Ám olyan speciális szerszámokra is szükség lehet olykor a ház körül, mint a robosztus ajtónyitó fejsze, ami lényegében egyben tudja azt, amit egy kalapács és egy feszítővas tud külön-külön. Hidd el, sok esetben nagyon kényelmes, ha egy eszköz nem csak egy feladatra használható. Például ha van egy olyan fejszéd, amelynek a nyelébe illeszthetsz egy fűrészt mágnessel, akkor azt együtt kényelmesen magaddal viheted. Nem is szólva arról, hogy milyen helytakarékos a tárolás így.

Kicsiknek és nagyoknak is

A kertművelés hasznos kézi eszközeivel sokkal eredményesebben és gyorsabban lehet elvégezni azokat a feladatokat, amelyeket a gépek nem tudnak. Sok helyről csak gereblyével, kézi erővel lehet a kerti hulladékot vagy az avart összeszedni, illetve a földet bizony nemcsak a hagyományos ásóval, hanem ásóvillával is meg lehet forgatni. Ezzel tudod porhanyósabbá tenni.

A nehéz, kötött talajokon biológiailag sokkal előnyösebb lehet egy ásóvilla használata az ásónál. Persze ásóból is igen sokféle létezik a kisebb palántázó ásótól kezdve a hegyes ásón át az ergonomikus kialakítású egyenes élű ásólapátig. Ez utóbbit nagyon sokan szeretik, mert ezzel szép és egyenletes mélységű ásás lesz a végeredmény.

Kapával is lehet és kell is talajt lazítani, de a talajviszonyoknak megfelelően érdemes a megfelelőt kiválasztani. A gyerekeket is érdemes bevonni már kicsi koruktól kezdve a kertművelés izgalmas folyamataiba. Ehhez a JOSZERSZAM.com sok, a kicsik kezébe jól illeszkedő szerszámot kínál.

Jó kerti szerszámokkal mindig öröm lesz dolgozni.


Irány a webshop!