A hajformázók legújabb vívmányaival a tökéletes hajért

A hajformázók legújabb vívmányaival a tökéletes hajért


Sok minden jellemzi a hölgyeket általában, de az egészen biztosan mindenkire igaz, hogy a hajával valamiért sosincs megelégedve. Ha egyenes, az a baj, ha hullámos, akkor meg az és még folytatni lehetne a sort. Persze ez nem róható fel, hiszen mindig szeretnénk jól kinézni és magunknak is tetszeni.


A hajformázók igazodnak a problémáinkhoz


A technika vívmányai szerencsére már eljutottak odáig, hogy olyan készülékeket lehet beszerezni, amely megvalósítja a különböző igényeinket, éppen, amihez kedvünk szottyan. A BestMarkt fésűs hajformázók, hajcsavarók választéka bőven ad lehetőséget a válogatásra és hogy egyéni ízlésünknek, hajunk minőségének, hosszúságának figyelembevételével válasszuk ki a megfelelő készüléket.


Fontos, hogy tisztában legyünk hajunk állapotával, másképpen kell viszonyulni a töredezett, festett hajhoz, illetve a vékony szálúhoz, mint az erős, vastag szálú vagy ősz hajhoz, hogy elérjük ugyanazt az eredményt. A mostani hajformázók mind kíméletesen bánnak a hajunkkal, és nagyszerű dolog, hogy ma már nem kell fodrászhoz rohannunk azért, hogy valamilyen különleges hajkölteményt varázsoljunk magunknak.


Milyen hajformázót, hajcsavarót válasszunk?


Más és más típusú készülék illik a különböző hajminőségekhez. Akinek vékonyabb szálú a haja, annak ajánlatosabb kisebb átmérővel rendelkező hajformázó fésűt választani, ugyanúgy, ahogy azoknak, akik nagyon göndör fürtökkel szeretnének rendelkezni. Akik hullámos, lazább loknikra vágynak, azok nagyobb átmérőjű eszközt szerezzenek be.


A kutatások azt is kimutatták, hogy a hajformázók anyaga is befolyásolja hajunk minőségét. Így ajánlatos a hajunk jelenlegi állapotának megfelelő bevonatú hajcsavarót választani, hogy ne rontsuk tovább a hajszálainkat, ne sérüljenek.


A teflonszálas vagy teflonbevonatú hajformázó segítenek megakadályozni a hajápoló szerek, kozmetikumok letapadását, így nem lesz ragacsos a haj. Az ionos felület hatására nem fog szállni, mivel nem töltődik fel elektromossággal. A turmalin negatív ionizáló hatása révén még selymesebbé, fényesebbé teszi a hajat. A kerámia, mint ahogy más kellékek esetében is, biztosít minket arról, hogy sokáig társunk lesz a készülék. Rendkívül jó a hőelosztása és nem roncsolja a hajat, így igénybe vett, festett hajra különösen ajánlott.


Mire való a hajformázó fésű?


Bizony, már ilyen is létezik és a BestMarkt oldalán is elérhető. A kócos, loboncos hajúaknak különösen javasolt, főleg, akik reggel úgy ébrednek, hogy ezerfelé áll a hajuk. A forgófejes fésűk támogatásával egyrészt ki tudjuk bontani a gubancokat, másrészt úgy igazítjuk a hajkoronát, ahogy szeretnénk.


A nagyobb átmérőjű kiegészítők még meg is tudják emelni a hajtövet, levegőssé, dúsabbá téve azt. A legerőteljesebb fürtöket hajsütővassal érhetjük el. Olyan fésűt vagy kefét válasszunk, amely szintén megfelel hajunk vastagságának. Ha lehet, próbáljuk ki előtte. A BestMarkt oldalán minden termékhez külön részletes információk állnak rendelkezésre, így onnan is lehet tájékozódni.


Irány a webshop!