25 éves a Duna-Dráva Nemzeti Park

2021-ben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Duna-Dráva Nemzeti Park. Az évforduló alkalmából idén számos akciót, játékot hirdetünk meg, visszatekintünk az elmúlt két és fél évtized eseményeire. Ezen az oldalon az aktuális felhívásainkat, akcióinkat gyűjtöttük össze.

Instagram játék

Aki az elmúlt 25 év során járt bemutatóhelyeinken, részt vett programjainkon, szakvezetéses túráinkon, kérjük, ossza meg kedvenc felvételeit az Instagramon!
A képeket megosztók automatikusan egy játékban vehetnek részt. A játék négy szakaszból áll: tavaszi, nyári, őszi és téli képekkel lehet részt venni benne, természetfotókkal, túraképekkel, illetve a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyeit ábrázoló felvételekkel.
A játék második szakaszában - augusztus 31-ig - nyári képeket várunk.
Aki a képeket #ddnp25 hashtaggel és a helyszín megnevezésével osztja meg, nyereménysorsoláson vesz részt. A negyedévenkénti nyertes jutalma az idén 25 éves Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ajándékcsomagja. A sorsolás véletlenszám-generátorral történik; a résztvevők adatait a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság nem tárolja, a nyertesekkel Instagram üzenetben vesszük fel a kapcsolatot. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság adatvédelmi tájékoztatója ide kattintva érhető el: https://www.ddnp.hu/hasznos/adatvedelem

Túrabeszámoló írására buzdítjuk a természetbarátokat

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság az elmúlt évek során számos túrát hirdetett meg; a programokon több száz természetbarát vett részt. Pályázatunkkal őket szólítjuk meg: arra buzdítunk mindenkit, aki részt vett túráinkon, hogy ossza meg a nagyközönséggel a számára legemlékezetesebb túrán szerzett élményeit. Pályázni egy A4-es oldal terjedelmű írással – élménybeszámolóval – lehet, az év végéig folyamatosan. Havonta a legjobb írásokat közzétesszük honlapunkon és facebook oldalunkon; a közzétett írások szerzőit egy-egy ötfős családi belépőjeggyel jutalmazzuk. Beküldési cím: komlos@ddnp.hu. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság adatvédelmi tájékoztatója ide kattintva érhető el: https://www.ddnp.hu/hasznos/adatvedelem

Egyedi Facebook profilkép

Idén 25 éves a Duna-Dráva Nemzeti Park! Ha járt védett területeinken, és tetszett a kirándulás, jelezze ezt profilképén a jubileumi emblémánk használatával!
Link: www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=1605844366473346

Irány a webshop!