Time
10/20/2022 7:00 PM - 21:00

Hova-hova? Orosz Gyuri önálló estje

Fellép: Orosz Gyuri

Open: Záhonyi-Ábel Dávid

"Mindenki tart valahová, de sokszor még magunk sem tudjuk, hogy mi a célunk. A lényeg, hogy haladjunk, mert ha megállunk, akkor szembesülnünk kell azzal, hogy hol is vagyunk. Ezért mi folyamatosan haladunk, hogy ne legyünk ott, ahol vagyunk.
Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést. És ha az előző pár mondatból nem értesz semmit, akkor jó, mert én sem.
Szerintem az élet értelmét úgy lehet a legkönnyebben megfejteni, ha nagyon figyelünk. Életünk utolsó percben pedig rájövünk mindenre. Addig viszont csak haladjunk! Hogy hova? Voltaképpen teljesen mindegy." - Orosz Gyuri

Ez az előadás olyan lesz, mint az élet. Végig nagyon jól szórakozunk, amíg Gyuri elmeséli a saját történetét. Olyan lesz, mintha céltalanul bolyonganánk kacagva, nevetve, röhögve, de a végén minden összeáll, és rájövünk az élet értelmére, ami nem más, mint.... Még jó, hogy most nem áruljuk el, mert akkor nem jönnél el a Hova-hova? című estre, ahol egyébként nem biztos, hogy bármi is kiderül.

Műsoridő: 80 perc
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

AJÁNDÉK KÖNYV A JEGYEKHEZ:

Ha 4 darab, normál áras jegyet vásárolsz egyszerre erre az előadásra, akkor ajándékba adunk 1 példányt Orosz György: Feri naplója a karantén idején című könyvéből.
A könyvet igényeld a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen, a neved és a 4 jegy kódjának megadásával. Visszaigazoló e-mailt küldünk az igénylésről, a könyvet pedig a rendezvényen veheted át, belépéskor. Az előadás után lehetőség van dedikáltatni a könyvet.

JEGYEK:
Normál jegy elővételben: 3.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 4.400 Ft/fő.
Diákjegyek elővételben: 2.500 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 3.000 Ft/fő.

(A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)

Jegyvásárlás:

https://www.standupcomedy.hu/jegyvasarlas/orosz-gy...

Tourinform Pécs - Pécs, Széchenyi tér 1. Tel.: 72/213-315, 72/511-232


Contact
Name
Stand Up Comedy Turné - Orosz Gyuri önálló estje
Address
7632 Pécs, Apáczai Csere János körtér 1 (Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Ház)
Go to the webshop!