Mini Fishing on Orfű - júniusban

Ticket price
21990 Ft-tól
Time
06/17/2021 12:00 PM - 06.20 23:55:00

Indítsuk együtt a nyarat! Az augusztus végére halasztott Fishing on Orfű eredeti dátumán, tehát június 17-19-ig egy kisebb, családiasabb rendezvénnyel várunk az orfűi Panoráma Campingben. Kevesebb ember, kevesebb fellépő, de még nagyobb szabadság és még nagyobb nyugi - ilyen lesz a MINIFISHING.

A rendezvényen csak a koronavírus ellen védettek vehetnek részt.


MINIFISHING HÁZIREND

Kedves Fesztivállátogató!

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a MiniFishing fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

BELÉPÉS

A rendezvényen (életkortól függetlenül) csak a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt!

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

JEGYEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától (csütörtökön 14:00 órától) másnap hajnali 02:00 óráig lehet, másnap reggel 10:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi - 2021. június 19-i - napijeggyel a rendezvény végéig, 2021. június 20. 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni.

Bérlettel a látogató 2021. június 17. 14:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2021. június 20. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

JEGYÁRAK:

3 NAPOS BÉRLET

21 990 Ft

CSÜTÖRTÖKI NAPIJEGY

7 990 Ft

PÉNTEKI NAPIJEGY

7 990 Ft

SZOMBATI NAPIJEGY

7 990 Ft

Jegyek az alábbi linken vásárolhatók vagy a helyszínen a jegypénztárnál.

A jegypénztár minden nap 12:00-tól 22:00-ig működik.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült - átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják, amennyiben koronavírus ellen védett személyek. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott - amennyiben a koronavírus ellen védett személyek.

SÁTORJEGYEK

Érvényes fesztiválbelépővel rendelkezők számára a kijelölt területeken a sátrazás díjmentes, amennyiben regisztráltak a Tixa oldalán.

KÖZLEKEDÉS

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, a fesztivál buszjáratát használd! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

EGYÉB

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint - a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényen értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A teljes házirend az alábbi linken olvasható.

Megközelíthetőség

Autóval a 6-os úton majd a Magyarürögi úton keresztül közelíthető meg.Autóbuszállomásról közvetlen buszjárattal megközelíthető.

Contact
Name
Panoráma Camping
Address
7677, Dollár út 1.
Phone number
+36 20 341 1954
Opening time

Monday: 00:00 - 24:00
Tuesday: 00:00 - 24:00
Wednesday: 00:00 - 24:00
Thursday: 00:00 - 24:00
Friday: 00:00 - 24:00
Saturday: 00:00 - 24:00
Sunday: 00:00 - 24:00

Go to the webshop!