Ilyen még nem volt! - Balázsék délutáni Roadshow-ra indulnak!

A Rádió 1 népszerű műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani elsőként vezetik be a reggeli műsorok délutáni Roadshow-ját a rádiózás világába. Május 16-tól öt nagyvárosban várják a hallgatókat. Balázsékkal együtt utazik Rácz Gergő, Radics Gigi, Tolvai Reni, YA OU és Vavra Bence is!

Ismét útnak indulnak Sebestyén Balázsék, hogy május 16-tól, ezúttal délutánonként 5 szerencsés nagyváros főterén találkozzanak a Rádió 1 hallgatóival.

Az ország legnépszerűbb reggeli triója hamarosan Szegedre, Pécsre, Székesfehérvárra, Nyíregyházára és Debrecenbe érkezik. Az új, modern stúdió és a Balázsék több mint 40 fős stábja egy hét alatt több mit 1000 kilométert utazik, és minden nap késő éjjel másik városba érkezik.

„Nincs olyan helyszín, ahol ne jártunk volna, de az eddigi évekhez képest most készülünk a legtöbb nyereménnyel és a legnagyobb show-val. Meghívtuk Rácz Gergőt, Radics Gigit, Tolvai Renit, YO AU-t és Vavra Bencét is”– mondta Sebestyén Balázs, aki műsorvezetőtársaival együtt alig várja az indulást.

A Rádió 1 tavaszi Roadshow-ján ráadásul bárki próbára teheti a szerencséjét: izgalmas játékokkal, elképesztő nyereményekkel, sztárfellépőkkel várnak mindenkit Balázsék. Érdemes lesz megjegyezni a helyszíneket!

Május 16. Szeged, Magyar Ede tér

Május 17. Pécs, Széchenyi tér

Május 18. Székesfehérvár, Palotai kapu tér

Május 19. Nyíregyháza, Kossuth tér

Május 20. Debrecen, Kossuth tér

Go to the webshop!