The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

#pecsNYITVA! 2.0
Discover the city, Tourist, By bike, Local, Leisure time - local, Tourist guide

#pecsNYITVA! 2.0

Fedezzük fel Pécs rejtett értékeit, ismerkedjen meg a Zsolnay család élettörténetével, Pécs Bauhaus stílusban épült épületeivel. A török tükör sétánkon a regény szerzőjével sétálunk felkeresve török kori emlékeket, és ízelítőt kapunk Pécs török kori életéből.

Kerékpáros túráinkon két ikonikus helyszínt keresünk fel a városban: meglátogatjuk a Zsolnay Negyedet és feltekerünk a Tettyére.

A Plugshare applikáció használatának előnyei
Tourist, Local, News - local, News - tourist

A Plugshare applikáció használatának előnyei

Amikor egy magánszemély vagy cég elektromos személyautó beszerzése előtt áll, akkor a döntését nagyban befolyásolja, hogy milyen éppen hazánk töltőállomás lefedettsége. Ezenkívül, ha munkája vagy egyéb szabadidős tevékenysége rendszeresen külföldre szólítja, bizony el kell gondolkodnia, hogy az adott országokban fogja-e tudni és milyen gyakorisággal tölteni a villamos autóját.


Baranya megyében hat fiatal, tehetséges művész és tudós nyert támogatást a MOL Tehetségtámogató Programjában
Tourist, Local, News - local, News - tourist

Baranya megyében hat fiatal, tehetséges művész és tudós nyert támogatást a MOL Tehetségtámogató Programjában

Baranya megyében hat fiatal művész és tudós pályázott sikerrel a MOL Tehetségtámogató Programra, amely az idei tanévben összesen 20 millió forinttal segíti a 10-23 év közötti tehetségek pályafutását. Országszerte összesen 63 fiatal pályázó és csapataik nyertek támogatást, köztük ifjú zenészek, táncosok, vizuális alkotók, előadóművészek, a matematika és a természettudományok mellett az informatika és a csillagászat fiatal művelői, kutatói. Legtöbben zeneművészeti területről nyújtottak be pályázatot, hiszen egy hangszer megvásárlása komoly befektetés egy átlagjövedelemmel rendelkező család számára. A fiatal tehetségek előfinanszírozásként kapják meg a támogatást.

Further news
Go to the webshop!