The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

A divatos női papucsok titka
Tourist, Local, News - local, News - tourist

A divatos női papucsok titka

Ma már nem akad fenn a szemünk azon, ha egy csinos női láb a tűsarkú cipő helyett kényelmes papucsot visel a nyári kánikulában. Sőt, nagyon is divatos lett ez a laza viselet, mert a papucs tökéletesen passzol a hétköznapi ruhatárba. Ráadásul nagy mozgásteret enged bármely programhoz, amivel Ön szívesen feldobná a napját.

Feszengés nélkül engedheti el magát egy beszélgetős találkán a barátnőkkel, és egy hosszú séta is bármikor belefér a városban vagy a természetben.

Fa gyümölcstál - a konyha színpompás dísze
Tourist, Local, News - local, News - tourist

Fa gyümölcstál - a konyha színpompás dísze

A lakás bizonyos helyeken több, máshol kevesebb díszítést igényel. Ez lehet virág, falikép, dísztárgy, egy ajándékba kapott emlék vagy akár játék is. Mindenkinek más és más, ami szép és esztétikus, az összhangot azonban érdemes mindig szem előtt tartani, akárhol is dekorálunk a házon belül (vagy kívül).

Ha a konyhát szeretnénk díszíteni vidám kiegészítőkkel, azt egyszerűen és változatosan gyümölcsökkel tehetjük meg. Ráadásul így sosem lesz unalmas a dekoráció, ugyanis napról napra változatosan, évszakhoz igazítva tölthetjük meg finomságokkal.


Further news
Go to the webshop!