The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Függönyt fel! – Júniusi műsort hirdetett a Pécsi Nemzeti Színház
Discover the city, Historic downtown, Tourist, Experiences, Theater, Programs - tourist, Culture

Függönyt fel! – Júniusi műsort hirdetett a Pécsi Nemzeti Színház

Kinyitnak a színház kapui, elindult a jegyértékesítés

Hosszú szünet után, június 5-én A miniszter félrelép című szenzációs Ray Cooney bohózat premierjével indul a Pécsi Nemzeti Színház előadás-sorozata. Az előadást a Jászai Mari- és Nádasdy Kálmán-díjas Böhm György rendezi, akinek olyan sikeres pécsi produkciók kötődnek a nevéhez, mint A padlás, A dzsungel könyve vagy a Meseautó. Parádés szereposztásban, Györfi Anna, Stubendek Katalin, Darabont Mikold, Vidákovics Szláven, Lipics Zsolt Jászai Mari-díjas, Józsa Richárd, Götz Attila, Bera Márk, Unger Pálma és Széll Horváth Lajos közreműködésével már hetek óta zajlanak a próbák. Ez a produkció a tervek szerint a Pécsi Nyári Színházban is látható lesz 2021 nyarán, majd a Pécsi Nemzeti Színház repertoárjába és bérletkínálatába kerül ősztől.

A divatos női papucsok titka
Tourist, Local, News - local, News - tourist

A divatos női papucsok titka

Ma már nem akad fenn a szemünk azon, ha egy csinos női láb a tűsarkú cipő helyett kényelmes papucsot visel a nyári kánikulában. Sőt, nagyon is divatos lett ez a laza viselet, mert a papucs tökéletesen passzol a hétköznapi ruhatárba. Ráadásul nagy mozgásteret enged bármely programhoz, amivel Ön szívesen feldobná a napját.

Feszengés nélkül engedheti el magát egy beszélgetős találkán a barátnőkkel, és egy hosszú séta is bármikor belefér a városban vagy a természetben.

Further news
Go to the webshop!