The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Így keresd és találd meg a számodra legmegfelelőbb bankkártyát
Tourist, News - tourist, Városlakó / Hírek

Így keresd és találd meg a számodra legmegfelelőbb bankkártyát

Feltételezem, már te is alig használsz készpénzt, főleg, ha épp keresed a számodra legmegfelelőbb bankkártyát. Nem vagy ezzel egyedül, erre tart a világ, a digitális fizetési megoldásoké a jövő, de igazából már a jelen is. Gyakorlatilag már szinte mindenhol tudunk bankkártyával fizetni, ami ráadásul egyre kényelmesebb is.

Azóta végképp elterjedt a bankkártyahasználat, hogy színre lépett a koronavírus. De előtte is sokat dobott a használatán az érintésmentes fizetés lehetősége. Legutóbb pedig épp az segítette ezt a folyamatot, hogy 15.000 Ft-ra emelték a PIN-kód mentes vásárlás limitjét.

De mégis hogy választhatod ki a számodra legmegfelelőbb bankkártyát, ha már úgy néz ki, hogy szinte mindenhol azt fogod használni?

Ez a cikk röviden összefoglalja a laptopok történetét
Tourist, News - tourist, Városlakó / Hírek

Ez a cikk röviden összefoglalja a laptopok történetét

Mikortól datálható a laptopok fejlődéstörténete? Milyen folyamat vezetett végig onnantól kezdve, hogy a laptopok ötlete elsőként kipattant valakinek az elméjéből? Illetve milyen mellékutak és vakvágányok merültek fel a sztoriban?

Izgalmas kérdésnek számít az, hogy miként alakultak ki a ma használatos laptopok. A cikk tehát egyfajta képzeletbeli utazásként ebbe enged betekintést. Menjünk vissza az időben, és nézzük meg a mai laptopok elődjeinek sztoriját.

Further news
Go to the webshop!