Metronóm Jazz Klub: Oláh Kálmán ’50 és fiai

Time
04/16/2020 8:00 PM - 23:00
Háttér

Az idén 50 éves Oláh Kálmán, a hazai jazzélet emblematikus figurája, Liszt Ferenc-díjas zeneszerző és zongorista, aki a klasszikus zene és a jazz szintézisét igyekszik megalkotni. Idősebb fia Krisztián, édesapja nyomdokaiba lépve a zongorát választotta hangszeréül, már 15 éves kora óta vezeti saját formációit, és számos hazai és nemzetközi versenyeredménnyel és díjat tudhat magáénak, többek között a Montreux-i zongoraverseny III. díjával, vagy a Junior Príma-díjjal. Ifj. Oláh Kálmán fő hangszere a szaxofon lett, fiatal kora ellenére ő is számos versenyeredménnyel büszkélkedhet, és fellépett már édesapja és bátyja formációival Németországban, Ausztriában, Csehországban és Mexikóban is.

Jegyek: https://bit.ly/32oXaKR
Felnőtt - 2000 Ft
Diák - 1600 Ft

A koncert különlegessége, hogy első alkalommal lehet fültanúja a nagyérdemű, hogy hármasban ad koncertet apa és két fia. Saját szerzemények mellett jazz standardek is felcsendülnek teret engedve a spontán kollektív improvizációnak, mely ez esetben igazán családias légkörben fog megvalósulni.
Megközelíthetőség

Parkolási lehetőség a Zsolnay negyed parkolójában a Főpályaudvarról a 14 számú busszal,Árkádtól 2,4 számú busszal közelíthető meg majd 300m kell sétálni.

Contact
Name
Zsolnay Negyed – E78
Address
7631 Pécs, Zsolnay Vilmos út 37.
Phone number
+36 72 500 350
Email
Go to the webshop!