BURGERS & WHEELS A GRILL CIRKUSSZAL

Time
05/28/2022 1:00 PM - 23:55

A Looser's Bash hiánypótló eseménye, melynek mi is vendégei leszünk!

"Szóval ott tartottunk, hogy az elmúlt két év úgy telt el, hogy nem burgereztünk össze egyetlen kereket sem. Szerencsére azért össze-össze futunk és olyankor azért elég jó dolgok történnek.
Kicsit járvány is volt, kicsit mi is eltűnünk néha, mert vannak dolgok, amiket komolyan veszünk. A Burgers&Wheels nem egy ilyen dolog. Úgy kezdőtött, hogy brahiból hozzuk össze az általunk ismert embereket mediterrániában, hogy ők hozzanak olyan embereket, akiket nem ismerünk, hogy megismerjük őket is. A Mecsek valahogy amúgy is vonzza a szépre vágyókat.
Tavaly úgy döntöttünk, hogy ezt az szezont (igen, tudjuk, "mi az, hogy szezon?!") úgy nyitjuk meg, ahogy mi szoktuk. Lesz minden ami eddig is volt. Lesz mit enni, inni, lesz mindenféle fura és szép gép, meg motorsimogató, meg Loosersimogató, meg koncert, meg lemezlovas, céllövölde, meg kakasos nyalóka, meg similabda. Gyere amivel szeretnél! Ha délre utazol, csak gurulnod kell.
Amire számíthatsz:
Evés-ivás, ismerkedés, újra egymásra találás, Mecsekben csavargás, vagy egy helyben malmozás, autón, motoron csodálkozás, bütykölés, beindítás, leállítás inkább, mert nincs benne dB-killer és rohadt hangos.
Jön a Drabális Barbárok és Raziel!!! Ők furcsa emberek, akik élőben tudnak zenélni, rendesen hangszeren. De szereztünk igazi lemezlovasokat is, ők mind celebek. Volt akiért egészen az udvar másik sarkáig kellett zarándokolnunk. Ott lakik ugyanis.
Lesz, aki előad. Őt sokan ismerik, vagy nem, azt majd eldöntjük.
Tudtok majd pólókat, sapkákat is venni. Ezzel nemcsak minket és a rendezvényt támogatjátok, de jól is néztek ki végre. Főleg gyors motoron. Fast fashion.
A belépés, ahogy mindig, most is díjtalan.
A többi infót és programot folyamatosan csepegtetjük, de lesz pár meglepetés is.
Békesség!"

Contact
Name
BURGERS & WHEELS A GRILL CIRKUSSZAL
Address
Vincze utca 15.
Go to the webshop!