AlkoTárs 2.0 - Jótékonysági aukció

Time
12/14/2019 6:00 PM - 21:00
Háttér

Jótékonysági aukció az Élmény Tárért!

Az Élmény Tárban azért dolgozunk, hogy a mélyszegénységben élő gyerekek kibontakoztathassák a tehetségüket és egyenlő esélyeket kapjanak az iskolában. Ezt tehetséggondozáson, készség- és képességfejlesztésen, valamint szabadidős tevékenységek biztosításán keresztül érjük el.

Alulról építkező szervezetként nincsen állandó pénzügyi biztonság mögöttünk, de a segítő tevékenységünk fenntartásához stabilitásra van szükségünk. Munkabérek, járulékok, rezsi, programköltségek, utazások, foglakozások költégei. Ezek mind-mind olyan kiadások, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy biztonsággal és hatékonyan tudjuk segíteni a gyerekeket, családokat.

Idén karácsonykor az AlkoTárs 2.0 adománygyűjtő kampány a fenntartásunkat, munkánkat támogatja majd.

És, hogy miért AlkoTárs?
Mert az Élmény Tár béli gyerekek alkottak csodás képeket, amelyeket amatőr és profi művészek gondoltak tovább, öltöztettek új köntösbe. Többek között ezeket a műveket fogjuk most segítségül hívni támogatásunkra!

Az esemény megvalósításában a P'artisan design shop & cafe és a Zsdrál Design and Art lesznek a partnereink! Ezúton is nagyon köszönjük a kooperációt, remek lesz!

Figyeld a folyamatosan frissülő részleteket!
https://elmenytartanoda.wordpress.com/tamogatas/alkotars-2-0/

Contact
Name
P'artisan design shop & cafe
Address
7621 Pécs, Széchenyi tér 15.
Phone number
+36 30 458 8995
Go to the webshop!