Alapdarabok, avagy milyen táska kötelező?

A nagy pakolós táska, azaz a TOTE

Ez az a táska, amibe nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy minden belefér. Mindent bele tudunk pakolni, legyen szó egy váltás pulcsiról, esernyőről vagy akár egy jó vastag könyvről. Na jó, nem a Háború és béke köteteire gondoltunk, de egészen olyan a táska, mintha mindent belepakolhatnánk, ami csak kell egy napunkhoz. Éppen ezért igazán kedvelt, ha a mindennapos lóti-futihoz keresünk egy strapabíró darabot, hogy minden nálunk legyen, ami csak kell. Nem beszélve arról, ami nem létszükséglet, de mégis ott van. Igazi jolly joker.

Kézitáska

A legnépszerűbb táska a hétköznapokban, valószínűleg minden nőnek ebből van a legtöbb. Tökéletes a dolgos mindennapokhoz, amikor csak azokat szeretnénk magunkkal cipelni, amire tényleg szükségünk van. Persze divat szezononként változik a kínálat, így állandó készenlét vár ránk, hogy mi is az aktuális trend. Ideje körülnézni az etaska.hu-n, és biztos nem csalódsz a variációkban.

Akad köztük kényelmes, vállpánttal szerelt darab is, amit lehetőleg az egyik vállunkon kell hordani, nem pedig magunk előtt átvetve. Ha pedig mégis úgy a kényelmes, akkor legalább biztonságban tudhatjuk az értékeinket.

Clutch

A boríték táska viselését minden nap látatjuk, ha követjük a brit királyi család életét. Tökéletes és diszkrét kis táska, ami elegáns megjelenést biztosít, és garantáltan nem zavar semmiben, míg élvezzük a vacsorát, színházi előadást vagy éppen valamilyen nívós rendezvényt.

Hátitáska

Az örök kedvenc a hátizsák. Ma már mindenki előszeretettel hordja, főleg, ha már egy kis idő eltelt az iskolapad óta. Létezik sportos, nőies és még számos kinézetű darab, amik viselése mindig az aktuális szettünktől függ. Tökéletes társ minden helyzetben, több zsebének hála igazán praktikus alapdarab.

Laptop vagy aktatáska

Ahogy a nevében is benne van,laptop és iratok tárolására alkalmas. Ebből a típusból ma már számtalan kivitel létezik az elegánsabb daraboktól kezdve egészen a postás táska stílusig.

Bevásárlótáska

A környezetvédelem jegyében mindig legyen az aktuális táskánkban egy erős bevásárló táska, lehetőleg szövetből. Nagy előnye, hogy nem kell sehol műanyag zacskót kérnünk, ha éppen bevásárolunk. Ezzel is óvjuk kicsit a természetet.


Go to the webshop!