30Y Koncert a Káptalan Kertben!

Ticket price
4000 Ft-tól
Time
09/24/2021 7:00 PM - 22:00

30Y koncert Pécsen, a Káptalan Kertben!

A 30Y 20+1 éves zenekar. ezt tényként érdemes kezelni. még inkább állapotként. a gyerekek bilire szoknak, kinövik a cipőiket, elballagnak az iskolából, kipróbálnak dolgokat. kirepülnek, és meglehet, nem térnek vissza soha. nem magunkon, rajtuk, rajtatok látjuk az idő múlását. magunkon miattatok vesszük észre, és tőletek tanulunk magunkról. a 30Y egy zenekar, ennyit érdemes tudni. De ezt érdemes: amit csinálunk, azt nektek kell érteni, és ha ti érteni akarjátok, mi vagyunk.

JEGYEK

Jegyelővétel: https://madeinpecs.hu/jegyvasarlas/30y-kaptalankert-2021

Early bird: 3000 FT
Kedvezményes elővételes: 3500 FT
Normál. 4000 FT

30Y lap: www.30y.hu
30Y közösség: https://www.facebook.com/30yzenekar
30Y képek: https://www.instagram.com/30yzenekar/
30Y dalok és klipek: https://www.youtube.com/user/30YTV

A hatályos szabályozás értelmében zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt álló 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat!12 év alatti gyermekek érvényes jeggyel rendelkező, védettségét igazoló szülő felügyelete alatt ingyenesen látogathatják a koncerteket.A védettséget belépés előtt kötelező igazolni, annek két módja lehetséges:
- érvényes védettségi igazolvány + személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával.
- EESZT telefonos alkalmazás + személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával.Amennyiben a védettség igazolása nem történik meg, a szervező köteles megtagadni a belépést. Negatív Covid-teszttel, oltási kiskönyvvel, vagy egyéb módon nem lehetséges a védettség igazolása.A nézőtéren kizárólag állóhelyek találhatóak, melyek érkezési sorrendben foglalhatóak el. A koncert létszáma szigorúan limitált, amennyiben a jegyek elfogytak, nincs lehetőség a részvételre.Kérjük, a gördülékeny beléptetés miatt az elővételben megváltott jegyet, a védettségi igazolványt és a személyazonosságot igazoló okiratot hozzák magukkal és KÉSZÍTSÉK ELŐ!A beléptetés időbe telik. Kérjük, hogy MINIMUM 30 PERCCEL a tervezett belépés előtt érkezzenek meg a bejárathoz!Köszönjük szépen, hamarosan találkozunk!

Megközelíthetőség

Parkolási lehetőség a Barbakánnál.

Busszal megközelíthető a Főpályaudvarról a 130-as buszokkal, leszállás a Barbakánnál.

Contact
Name
Káptalan Kert
Address
Káptalan u. 4.
Phone number
+36 72 514 305
Go to the webshop!