Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

News

N&D kutyatápok
Tourist, Local, News - local, News - tourist

N&D kutyatápok

Ha szeretnéd különleges ízekkel megörvendeztetni kutyádat, és közben tudni, hogy számára egészséges falatokat fogyaszt, akkor az N&D kutyatápokat nektek találták ki.

Mindenki számára a kutya is családtagnak számít, ezért meg kell adni neki a legtökéletesebb életet, amit csak lehet. Ennek egyik alapvető pillére a helyes táplálkozás. Fontos, hogy egészséges, boldog, kiegyensúlyozott kutyád legyen, akkor leszel te is boldog mellette. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy sokat foglalkozz vele, és hogy mindent megadj neki a minőségi ételekkel. Bizony, ez valóban nagyon fontos, nem tévhit. Az N&D kutyatápok között biztosan megtalálod számára a megfelelőt.

A táplálkozás éppúgy fontos egy kutya élete során, mint az egészségére való odafigyelés. A rendszeres orvosi vizsgálatokkal sok betegséget előzhetsz meg vagy ismerhet fel az orvos idejében. Az egészséges, boldog kutya meghálálja a gondoskodást amellett, hogy gyönyörű, csillogó szőre lesz, tele lesz energiával, hogy jó nagyokat tudjatok sétálni a szabadban.

Fejlesztés játékosan
Tourist, Local, News - local, News - tourist

Fejlesztés játékosan

A gyerekek úgy szívják magukba az ismereteket, akár a szivacs a vizet. Fejlődésük során ingerekben gazdag környezetet kell teremteni számukra, hogy érzelmi és fizikális szempontból is fejleszthessék készségeiket. Ők a játék által ismerkednek a környezetükkel, ezért bármilyen okító jellegű tevékenységgel szeretnék lekötni, figyelni kell arra, hogy “álruhában” járjanak.

A játékos tanulás mindig nyerő, ezért most néhány készségfejlesztő játéktípust mutatnék be, amelyek támogathatják gyermeke előrelépését.

Tartós adathordozók
Tourist, Local, News - local, News - tourist

Tartós adathordozók

Sokan nincsenek is tisztában azzal, hogy a napi internetes levelezésük során már a tartós adathordozók egy típusát használja. A tartós adathordozóknak nem az élettartamára, hanem a működési biztonságára vonatkozik a tartós megnevezés.

A fő szempont a biztonságosság, hogy személyes adataink, képeink, videóink, dokumentumaink a nagyközönségtől elzárva legyenek. A tartós adathordozók száma széles, ide sorolható minden olyan eszköz, amelynek segítségével az adataink változatlan formában, változatlan tartalommal tárolódjanak.

Further news
Go to the webshop!