Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

News

Pécsett is ünnepli az idén 20 éves Ékszerelmére c. albumát a Quimby
Tourist, Local, News - local, News - tourist, Városlakó / Hírek

Pécsett is ünnepli az idén 20 éves Ékszerelmére c. albumát a Quimby

Az ezredfordulót és egyik legismertebb lemezét, az idén 20 éves Ékszerelmére albumot idézi meg ősszel a Quimby. A kilenc állomásos turné novemberben indult, a turné során pedig a zenekar nem csak a lemez dalait játssza végig, de az akkori partik hangulatát is visszahozza, a közönség segítségével pedig elkészíti online emlékalbumát is. A pécsi Zsolnay Kulturális Negyedbe november 23-án érkeznek.

25 éves a Villány-Siklósi Borút Egyesület
Tourist, Local, News - tourist, Városlakó / Hírek

25 éves a Villány-Siklósi Borút Egyesület

Jeles eseményhez érkezett a Villány-Siklósi Borút Egyesület. A szervezet 2019. október 25-én ünnepelte fennállásának 25. jubileumát. A Siklósi Vár Lovagtermében gyűlt össze a tagság, a volt borúti dolgozók és elnökök, valamint meghívott szakértők, hogy megemlékezzenek 25 év munkájáról, eredményeiről és sikereiről. Ez az évforduló egy jelentős mérföldkő az egyesület életében. Negyed évszázad, amiről érdemes megemlékezni nem csak a számossága miatt, hanem azért is, mert a Villányi borvidéken valóban jelentőségteljes változásokat hozott a felölelt időszak.

Further news
Go to the webshop!