Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

News

25 éves a Villány-Siklósi Borút Egyesület
Tourist, Local, News - tourist, Városlakó / Hírek

25 éves a Villány-Siklósi Borút Egyesület

Jeles eseményhez érkezett a Villány-Siklósi Borút Egyesület. A szervezet 2019. október 25-én ünnepelte fennállásának 25. jubileumát. A Siklósi Vár Lovagtermében gyűlt össze a tagság, a volt borúti dolgozók és elnökök, valamint meghívott szakértők, hogy megemlékezzenek 25 év munkájáról, eredményeiről és sikereiről. Ez az évforduló egy jelentős mérföldkő az egyesület életében. Negyed évszázad, amiről érdemes megemlékezni nem csak a számossága miatt, hanem azért is, mert a Villányi borvidéken valóban jelentőségteljes változásokat hozott a felölelt időszak.

Új színházi-múzeumi együttműködés – a közös nevező: Csontváry
Public interest, Tourist, Local, News - local, News - tourist

Új színházi-múzeumi együttműködés – a közös nevező: Csontváry

Közös sajtóeseményt tartott Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) és Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum (JPM) igazgatója október 1-jén a Csontváry Múzeumban. A rendezvényen bejelentették, hogy a PNSZ által rövidesen bemutatott, „Az elveszett Csontváry” című előadáshoz kapcsolódóan együttműködés indul a két intézmény között.

Further news
Go to the webshop!