The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Miért ne keverjük össze a szájmaszk és a légzőmaszk fogalmát?

Miért ne keverjük össze a szájmaszk és a légzőmaszk fogalmát?

Leírás

Az egészségügyi maszkok iránti kereslet már-már a liszt és a cukor népszerűségével vetekszik a felhasználók körében. Ugyanakkor a mai napig rengeteg félreértés látható és hallható ezeknél a cikkeknél, amelyeket fontos tisztázni.

A cikkben ezért is mutatjuk be külön-külön a szájmaszk, valamint a légzőmaszk jellegzetességeit. Rávilágítunk, hogy pontosan milyen célt szolgálnak, és a védekezés kapcsán melyik beszerzésére célszerű inkább törekednünk.


Mindent a tányérokról

Mindent a tányérokról

Leírás

Amikor számba vesszük, hogy melyek azok az eszközök, amelyek a főzéshez használt edényeken kívül nélkülözhetetlenek a konyhában, akkor a tányérok előkelő helyet foglalnak el e listán.


Amennyiben új készlet beszerzését fontolgatod, bizonyára benned is felmerültek kétségek, hogy milyen színűt, anyagút válassz, illetve melyik fajtából hány darabot érdemes vásárolni. Tarts velünk, ha szeretnél magabiztosan eligazodni a tányérok világában!


Further news
Go to the webshop!