Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Akadálymentesítés
Utazástervező:  0 elem Tovább...

Berek Lovarda

 Ha elmúlik a nyár, véget ér a vízisí szezon, a BEREK továbbra is várja az aktív kikapcsolódásra vágyó embereket, hiszen októberben nyílt, egész évben a vendégek rendelkezésére álló, a megyeszékhely első tömegközlekedéssel ...

 Ha elmúlik a nyár, véget ér a vízisí szezon, a BEREK továbbra is várja az aktív kikapcsolódásra vágyó embereket, hiszen októberben nyílt, egész évben a vendégek rendelkezésére álló, a megyeszékhely első tömegközlekedéssel megközelíthető fedett lovardája, ahol időjárási körülményektől függetlenül lehetőség van lovagolni tanulni, vagy versenyekre felkészülni.
A lovagló csarnok 20x60méter alapterületű ezért egyszerre több lovas is kényelmesen tudja használni, természetes fénnyel jól bevilágított, tovább fokozva a tágasság érzetet.
Helyet kapott az épületben egy 52 fő befogadására alkalmas lelátó, ahonnan az edzéseket,azok megzavarása nélkül lehet figyelemmel kísérni. Ezt a hatalmas teret nem lehet gazdaságosan kifűteni, ezért melegedő helyiség öltözőkkel, zuhanyzókkal áll rendelkezésre, ahol a kísérők olvasni vagy egyéb elfoglaltságot végezni tudnak, amíg a csemete lovagol, és természetesen innen is kitűnő a panoráma.
Az istállóban nyolc alkalmassági vizsgával rendelkező ló van, és tapasztalt oktatók állnak a vendégek rendelkezésére. Lehetőség van tereplovaglásra is, lóháton fél óra alatt elérhető a Kelet-Mecsek, mely mind a négy évszakban varázslatos élményt nyújt.
A lovarda kialakítása akadálymentesített, terápiás lovaglási foglalkozások folytatására is lesz lehetőség a későbbiek folyamán.

Nyitva tartás:
Szezonban (április 1-október 30.)
Minden nap 10:00 - sötétedésig

Elérhetőség:
Telefon: +36 30 530 2845
E-mail: wakeboardpecs@gmail.com

Honlap:
www.berek.org

Értékelje tartalmunkat
Szavazzon a csillagokra kattintva

star
star
star
star
star
Szavazatok száma: 0 Értékelés: 0